Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Kinderen in Maleisië

Activiteiten voor de kids

juli 3, 2014 |

Wat doe je om je kinderen happy en bezig te houden? Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden in Kuala Lumpur en omgeving. En sommigen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Lees Meer

De Bontekoe

januari 24, 2013 |

Nederlandstalig onderwijs in Maleisië

Dutch Cultural Centre De Bontekoe biedt NTC-onderwijs aan in Kuala Lumpur

Informatie over De Bontekoe kunt u vinden op www.de-bontekoe.com

Met vragen kunt u terecht via een e-mail aan secretariaat@de-bontekoe.com

Bijzonder onderwijs

januari 21, 2013 |

In principe worden alle kinderen getest voordat zij toegelaten worden tot scholen. Van kinderen met leerproblemen dienen ook oude testresultaten te worden getoond. In principe hebben alle internationale scholen een speciale leerkracht voor kinderen met leerproblemen.

Universiteiten en ander hoger onderwijs

januari 21, 2013 |

Een greep uit de vele mogelijke studierichtingen aan universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen in Maleisië. Niet alleen voor als dochter- of zoonlief aan studeren toe is, maar ook als je er over denkt zelf weer eens een studie op te pakken.

Lees Meer

Internationale scholen

januari 21, 2013 |

Naast de welbekende scholen waar de meesten van ons onze kinderen naar school laten gaan (Garden International School, Mont’Kiara International School, International School of Kuala Lumpur), zijn er nog vele andere scholen die ook een internationaal curriculum aanbieden. Een greep uit het enorme aanbod aan internationale scholen in en om Kuala Lumpur.  Lees Meer

Pre schools

januari 21, 2013 |

Een overzicht van de vele mogelijkheden om kinderen tot vier jaar naar een lokale taska, tadika of montessori pre-school te sturen. Deze lijst is slechts een kleine greep uit de vele beschikbare schooltjes.

Lees Meer