Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Over de NLV

De Nederlandse Vereniging Maleisië (NLV Maleisië) heeft als doelstelling het contact te bevorderen tussen haar leden. Om dit te bereiken worden er regelmatig sociale avonden, culturele bijeenkomsten en sportevenementen georganiseerd. ‘Voor elk wat wils’ staat bij ons hoog in het vaandel, al houden we natuurlijk ook rekening met wat het merendeel van de leden aanspreekt. Zo is er o.a. jaarlijks schaatsen met Hollandse snert, een Nederlandse cabaretier, hockeywedstrijden, een BBQ en een themafeest. Verder vieren wij onder andere Pasen, Sint Nicolaas en Koningsdag.

Kijk vooral rond op de website van de Nederlandse Vereniging Maleisië om meer informatie en nieuws over de verschillende evenementen te krijgen. Hier vindt u o.a. een overzicht van evenementen die de afgelopen tijd hebben plaats gevonden als ook de kalender van evenementen die nog zullen plaatsvinden.

Tevens krijgen alle leden tien keer per jaar het oer-Hollandse verenigingsblad de ‘Flits’ toegestuurd, in de ‘Flits’ staan naast de agenda, ook verslagen en foto’s van evenementen, leuke restaurants, winkels, musea, ingezonden stukken en nieuws uit Nederland.

Op dit moment telt de Nederlandse Vereniging zo’n 400 leden (inclusief kinderen). Wilt u lid worden, kijk dan bij Lid worden. Daar kunt u het aanmeldingsformulier vinden en andere relevante informatie.

Kijk ook eens op Facebook: Facebook Nederlandse Vereniging